Caravan merken

Wanneer u houdt van kamperen maar tegelijkertijd ook wat meer luxe wilt kunt u ervoor kiezen om te gaan kamperen met de caravan. Een caravan geeft uw vakantieverblijf de extra luxe die u zoekt maar u kunt wel genieten van een vakantie in de buitenlucht. Omdat de ruimte in een caravan beperkt is raadt Voortentenkoopwijzer u aan een voortent aan te schaffen voor uw caravan.

De voortent die u kiest is afhankelijk van het merk van uw caravan. Niet elke voortent past aan elk merk caravan. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren zal voortentenkoopwijzer u altijd vragen naar het merk van uw caravan. Onderstaande caravanmerken zijn de populairste caravanmerken van het moment.

Hobby

Hobby is marktleider op het gebied van caravans. Het merk bestaat al meer dan veertig jaar en brengt caravans in vijf verschillende modellen. De modellen verschillen in grootte en inrichting zodat iedere caravankampeerder een caravan naar wens kan vinden. De caravans zijn vanbinnen van alle gemakken voorzien en bieden ruimte aan het hele gezin.

Fendt

Fendt is een Duits caravanmerk met een ruim assortiment aan caravans. Fendt heeft voor ieder wat wils. U kunt kiezen voor een sportieve compacte caravan of juist voor een wat luxere caravan met veel ruimte gaan. Fendt caravans hebben een dynamisch design waardoor u hem comfortabel achter de auto kunt vervoeren. U kunt uw Fendt caravan kopen bij één van de vele dealers in Nederland.

Knaus

Knaus maakt niet alleen caravans maar ook campers. Het van oorsprong Duitse merk kan via verschillende Nederlandse dealers gekocht worden. De vijf meest gangbare modellen kunnen weer onderverdeeld worden in de dynamische modellen Sport, Südwind en Südwind Exklusive en de meer robuuste modellen Deseo en Lifestyle. De caravans van Knaus zijn van binnen van alle gemakken voorzien.

Kip

Het Nederlandse merk Kip caravans maakt onderscheid tussen Tourcaravans en Hefdakcaravans. Een hefdak vergroot het plafond van uw caravan waardoor u enorm veel extra ruimte creëert. De tourcaravans zijn uitermate geschikt om het hele jaar door te kamperen. Ze zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden.

Dethleffs

Het Duitse merk Dethleffs is met zijn jarenlange ervaring niet meer weg te denken uit de caravanmarkt. Al meer dan 80 jaar brengt Dethleffs caravans in verschillende maten en modellen op de markt. Met uw Dethleff caravan kunt u in zomer en winter op kampeervakantie gaan.