Kampeerwinkel

Met Voortentenkoopwijzer zoekt u de voortent die het beste bij uw caravan en reisgezelschap past. Voortentenkoopwijzer gaat daarnaast op zoek naar een kampeerwinkel waar u deze voortent voor een scherpe prijs kunt aanpassen. U kunt ervoor kiezen de voortent in een webwinkel te kopen of een bezoekje te brengen aan de fysieke kampeerwinkel. In deze kampeerwinkel kunt u dan ook terecht voor uw overige kampeerartikelen zoals kampeermeubelen, barbecues, slaapzakken, slaapmatten, campingverlichting etc.

Bax Totaalrecreatie

Voortentenkoopwijzer werkt nauw samen met Bax Totaalrecreatie in Bergeijk, Noord-Brabant. Deze kampeerwinkel heeft een zeer ruim assortiment aan kampeerartikelen. De kampeerwinkel is als het ware een warenhuis op het gebied van kampeerartikelen. U kunt er terecht voor tenten, barbecues, kampeermeubelen, slaapzakken, slaapmatten etc. Bax Totaalrecreatie verkoopt geen caravans maar u kunt er wel terecht voor verschillende accessoires voor een caravanvakantie. Zo koopt u er voortenten van merken zoals Brand, Doréma, Isabella en Unico. Ook heeft Bax Totaalrecreatie luifels, wintertenten, deeltenten en winterschermen van deze merken in haar assortiment. De tenten staan in de enorme winkel uitgestald zodat u de niet alleen het uiterlijk van de voortenten kunt bezichtigen maar ook de ruimte kunt ervaren.

De 20.000 vierkante meters tellende showroom van Bax Totaalrecreatie is niet alleen gevuld met voortenten en tenten. Ook koopt u hier de gehele inrichting van uw tent. De kampeerwinkel heeft een groot assortiment aan kampeermeubelen zoals kampeertafels, kampeerstoelen en parasols. Daarnaast kunt u in deze kampeerwinkel ook terecht voor al het kookgerei dat u nodig heeft tijdens een kampeervakantie. Van barbecue tot campingservies, u vindt het allemaal in deze showroom. En wat te denken van verlichting? Op de camping kan het ’s avonds erg donker zijn. Bij Bax totaalrecreatie koopt u waterdichte kampeerlampen in verschillende kleuren en maten.

Voor een goede nachtrust op de camping bent u ook bij kampeerwinkel Bax totaalrecreatie aan het juiste adres. Voor de caravankampeerder verkoopt Bax enkele modellen caravanmatrassen. Gaat u met de tent kamperen dan zult u bij Bax altijd slagen! Bax heeft een groot assortiment aan slaapmatten, luchtbedden en slaapzakken. De self-inflating matten zijn bijvoorbeeld slaapmatten die erg makkelijk in gebruik zijn.

Wanneer u op zoek bent naar een voortent, luifel of gewoon toe bent aan nieuwe kampeerartikelen dan bent u bij Bax Totaalrecreatie aan het juiste adres. Een bezoekje aan Bax is voor de kampeerliefhebber een echt uitstapje. Tijdens een bezoekje aan de showroom in Bergeijk staan de deskundige medewerkers u graag te woord. Wilt u liever vanuit huis winkelen dan kunt u de webwinkel bezoeken. Bij vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de medewerkers van Bax Totaalrecreatie.