Voortent merken

Om u een objectief advies te kunnen geven neemt Voortentenkoopwijzer meerdere merken voortenten mee in haar advisering. Enkele populaire merken die een jarenlange ervaring hebben in de productie van voortenten zijn Brand, Doréma, Isabella, StarCamp, Unico en Ventura.

Brand Voortenten

Brand is een tentenproducent die voornamelijk voortenten voor caravans maakt. Al zestig jaar maakt Brand voortenten en bij Brand weten ze dan ook als geen ander waar een voortent aan moet voldoen. Niet alleen moet de voortent stevig en gebruiksvriendelijk zijn, ook het design van de voortent staat bij Brand hoog in het vaandel. De mooie tenten van Brand zijn verkrijgbaar in seizoensgebonden uitvoeringen, zoals de lichtgewicht tenten met aluminium frame en Ten Cate tentdoek. Ook maakt Brand voortenten waar vier seizoenen lang mee gekampeerd kan worden.

Doréma Voortenten

Ook Doréma is een producent met ervaring. Al 25 jaar is Doréma specialist op het gebied van caravanvoortenten en luifels. Het assortiment van Doréma is erg breed, ruime voortenten, compacte deeltenten en luifels in verschillende uitvoeringen, Doréma maakt het allemaal. En dat tegen zeer scherpe prijzen. Want om de prijzen laag te houden laat Doréma haar in Nederland ontworpen voortenten produceren in Tsjechië.

Isabella Voortenten

Het van oorsprong Deense merk Isabella heeft naast een ruim assortiment aan voortenten ook luifels, deeltenten, wintertenten en windschermen in het assortiment. Isabella maakt al meer dan vijftig jaar voortenten. De voortenten zijn door de afneembare zijwanden ook te gebruiken als luifel. Verder zijn de voortenten tot in detail uitgewerkt door bijvoorbeeld het gebruik van insectenhorren en makkelijk te onderhouden materiaal.

StarCamp Voortenten

Het merk StarCamp is minder bekend dan de andere merken op deze pagina. StarCamp is onderdeel van Doréma. Met StarCamp brengt Doréma kwalitatieve voortenten tegen zeer lage prijzen op de markt. Net zoals de voortenten die het merk Doréma dragen worden de voortenten van StarCamp in Tsjechië geproduceerd. Het assortiment van StarCamp bestaat vooral uit voortenten, deeltenten en luifels die gemaakt zijn van lichtgewicht polyester materiaal.

Unico Voortenten

De voortenten van Unico zijn voortenten die zich vooral kenmerken door hun unieke vorm. In tegenstelling tot de meeste voortenten hebben de voortenten van Unico een gebogen vorm. Mede door deze vorm zijn Unico voortenten erg stormvast. Ook zijn deze voortenten populair door het opzetgemak. De voortenten worden altijd geleverd met een instructie-DVD waarop duidelijk wordt uitgelegd hoe u de voortent opzet en aan de caravan bevestigd.

Ventura Voortenten

Ventura is een onderdeel van Isabella. De voortenten van Ventura hebben een soberder design dan de tenten die onder het label Isabella vallen. Daar staat tegenover dat de voortenten van Ventura scherper geprijsd zijn. Om de prijzen laag te houden worden de voortenten gefabriceerd in Tsjechië.